onsdag 11. juli 2012

Sommerferie, planlegging og planlegging...

Phu! Allerede har det gått halvannen uke av ferien og har like mye igjen. Føler den flyr av sted. I forrige uke var vi på byggemøte og gikk igjennom alt av fast interiør som må bestilles sammen med huset. Dører, lister, ikke lister, fliser, kjøkken og trapp ble diskutert opp i mentet. Men vi kom frem til ting til slutt. Etter møtet var vi så pumpet at jeg følte meg direkte svimmel.

For badene og gangen har vi funnet de tøffeste metallic flisene, Metallic Inox fra Casalgrande padana. Ser ut som betong med sølvshimmer. Disse skal vi legge i 60X60 i gangen.Det legges 30X60 format av flisene på badene, samt med noen mosaikkfliser som skal festes på "benkeplate" til vaskene àla dette bildet fra The Vine Hotel:
Gulv har vi bare vært å tittet fort hos Proff Parkett. Vi kommer til å legge 1- stav eik og behandle det med beis. Beisen var det et mylder av farger, men vi falt for en som var litt grålig. Men det skulle komme inn nye farger til høsten, så da tar vi en titt innom da. Trenger heldigvis ikke spikre det valget enda.

Ellers så satser jeg på å få tegnet kjøkkenet i løpet av ferien og satt opp plantegninger til murer. Litt av en ferie.Men heldigvis noen avbrekk med reising. Men morro er det jo å planlegge og!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar